Trött trött trött

I natt har jag sovit jättedåligt, vaknade vid 02 och somnade inte om förens 5.30 ca. Åh, så jobbigt..under tiden var jag på toa 3 gånger tror jag. Till slut plockade jag fram en bok och läste lite i. Bara detta inte fortsätter för då vete 17 hur jag ska orka ta mig igenom arbetsdagarna..


Glukosbelastning

I morse var jag och Nicke på Mvc igen. Jag skulle dit för att göra glukosbelastning dvs de ville kolla om jag hade fått graviditetsdiabetes.
Först när vi kom dit så tog dom blodprov sedan fick jag dricka typ 3-4 dl sockerlösning,, vilket var vidrigt och gav en helt vidrig eftersmak! Jag var ju tvungen att fasta från midnatt så jag var ju rejält hungrig också. Jag vet att det inte är lång tid och att man borde klara det lätt men inte nu när jag är gravid. Då vaknar jag på morgonen och det riktigt värker i magen av hunger. 
Sedan skulle vi bara vänta, jag fick inte gå omkring utan skulle sitta så mycket som möjligt. På morgonen var mitt värde 5,7. I två timmar satt vi och väntade. Jag mådde jättedåligt, mådde illa som tusan och somnade någon gång.

 Klockan 9 hade vi tid hos vår barnmorska Eva, vi pratade, lyssnade på bebisens hjärta och hon skällde på mig för att jag slarvar med järntabletterna. Hon mätte magen och SF-måttet var 25 cm.

Sedan väntade vi ännu mer och kvart över 10 fick vi komma in igen och ta ett nytt blodprov. Då var mitt värde 8 och alla var nöjda och vi fick åka därifrån. Jag var ju halvt svimfärdig efter den pärsen och vi åkte direkt och åt frukost. Efter det mådde jag bättre men har mått rätt dåligt hela dagen.

V 27+1

V 27+0

I dag är det 3 månader kvar tills vår bebis kommer. 67 % är avklarat! Bebisen väger ca 1.2 kg och är ca 38 cm lång från tå till huvud.

Om bebisen skulle födas nu, skulle h*n ha mer än 90 % chans att överleva.

I dag blev Nicke så sugen på att sätta ihop spjälsängen, så nu står den där, brevid min säng. Obäddad iofs! Jag undrar om det kan bero på Zoie kanske...?? Camilla hade med sig barnvagnen som vi har köpt av dom, så det mesta är färdigt. Jätteskönt!


<3 I kväll längtar vi extra mycket efter vår bebis <3

Zoie 6 veckor

I dag har vi träffat lilla Zoie för första gången. Jisses, så söt hon är.



Camilla, Petra och Kristina var här med alla barnen. Tyvärr fick vi inga bilder på alla 6 barnen tillsammans eftersom Annie har "jobbat" med Colan på Vittarydsdagen. Dom har gått fram och tillbaka i parken hela dagen.




Västervik

Jag befinner mig i nVästervik på möte, med jobbet. Vi åkte hemifrån kl 7, så det har varit en lång dag. I morgon blir det budgetarbete hela långa dagen. Jag längtar...not!

Bomullsbröllop



I dag är det vår bröllopsdag. Den 22 Augusti 2009 gifte vi oss i Vittaryds Kyrka. Vilken härlig dag det var, solen sken och vi med den!

Förra helgen firade vi vår bröllopsdag, den första av många, hoppas jag. 



Jag älskar dig, Nicke. Jag är så glad att du finns i mitt och i barnens liv!


På tal om Hällevik

Så hittade jag detta inlägget från förra året. Jag kände direkt att jag var tvungen att lägga ut det! Det största vitsen ligger i kommentarerna!

Åter på jobbet!

Då var man tillbaka i verkligheten igen. Dessa 3 veckor har verkligen varit behövliga och otroligt härliga. Det märks på barnen att dom börjar bli rastlösa nu, det ska bli skönt på måndag när skolan börjar igen så barnen får riktiga rutiner.  Däremot flög det på mig en jätteförkylning så i går förmiddag åkte jag hem från jobbet. Jag var tvungen att jobba en stund på morgonen i dag men åkte hem igen så fort jag kunde. 

För övrigt håller jag på med musiktävlingen som jag och Nicke ska ha med till Hällevik om ett par veckor. Frågorna gjorde jag typ förra året, så nu har jag laddat ner all musik på Spotify samt lite finjusteringar. Ska bli kul att se vad alla tycker om den. Får den sämre betyg än den Milla hade för två(?) år sen. (Den var helkass!!)

Vaknar på ett hotell

Förkyld som tusan.

I gårkväll var vi på bio, Beck - levande begravd. Hu så hemsk den var! Vi åt på en liten fiskrestaurang, vi åt fisk och skaldjurstallrik. Åh, så gott det var. Skillnaden mot att äta kött spm vil "alltid" gör annars är ju att man inte blir så rysligt mätt. Detta var helt kanon, kommer vi verkligen att göra igen. Vi hade en mysig dag. Nästa vecka har vi vår 1a bröllopsdag, då har vi ingen möjlighet att komma i från så vi firar denna helgen i stället. Det går bra det med! I dag ska vi på en liten utflykt innan vi hämtar barnen och återvänder hemåt.

Premiär för nya grillen








I går kväll invigde vi nya grillen. Åh, så nöjda vi är! Nu är det bara en riktig uteplats som saknas.


I Morgon är det GrillTajm

I kväll har vi äntligen hittat en grill! Vi spenderade hela kvällen med att leta här i stan och till slut hittade vi en på Cheapy. Det blev en stor och rejäl grilltunna. I morgon ska vi grilla igen!

V 24+3



61% är avklarat. SF-mått 23 cm

I dag var vi på kontroll på Mvc, hos Eva.. vår granne och barnmorska. Barnen var med för att jag ville att dom skulle få höra bebisens hjärta slå. Edvin hjälpte Eva att läsa av hur fort bebisens hjärta slog. Det var inte så lätt för det ändrades hela tiden.
 
Edvin har kännt bebisen sparka i min mage, han blev väldigt imponerad. Han visste inte att man kunde känna det. Annie har inte hunnit än. Bebisen är mest aktiv på morgonen och på kvällen men hennes tid kommer också.
Bebisen vaknar varje kväll 22.30 ganska exakt VARJE kväll. Jag hoppas att h*n kommer att justera den tiden en aning senare för det är precis då jag går och lägger mig. Nu går det an, när jag kan somna ändå men det vore ju inte så bra att göra det sen..

Sommarbilder på Prinsessan Lillian

Sommaren 2010














Självplockning

Jo, det blev självplockning idag ändå. Det dröjde inte länge innan jag hittade självplockning i närheten. Jag kom nämligen på att vi har vinbärsbuskar i trädgården som är fulla med vinbär! 3 liter plockade jag och Edvin, sen orkade vi inte mer. Det börjar blii fullt i frysen och snart måste jag ta tag i att göra något av dom också.

Bären blev snabbt tråkigt och nu har jag gått över till att katalogisera våra dvd:er i stället. Det är något jag har tänkt på ett tag, det gör mig galen att ha sån oordning bland skivorna som vi har här hemma. Flera hundra filmer och ingen vet vilka det är!

Vad ska man hitta på idag?

Niclas har åkt till sin morfar för att fiska, jag har tråkigt. Idétorka. Vill göra något men kommer inte på ett enda dugg. Jag har sökt lite på nätet efter självplockning i närheten, men hittar inget direkt. Sånt kanske inte ens finns kvar längre? Vad ska ni göra idag. Jag ska spåna lite till och under tiden ska jag vika tvätt där nere. Jo, jag väntar ju på nya gardiner som jag har beställt på nätet. Än så länge är jag inte speciellt nöjd. Jag beställde och betalade i mitten av förra veckan och har ännu inte fått leveransbesked!   

1 vecka kvar

En hel veckas ledighet kvarstår nu. Så himla härligt, efter semestern ska jag starta nedräkning till jag ska vara hemma nästa gång. Mammaledig. Att inte behöva ställa klockan på heltid, så himla nice. Det som är not so nice, är väl att man typ aldrig får sova när man har bebis. 1a barnet är väl okej men nu när man har två som ska till skola osv.. ni fattar... Jaja, vad är väl en bal på slottet. Först ska vi hitta en ersättare för mig på jobbet. Det hade varit väldigt smidigt om man hade haft någon redan som var färdig att bara hoppa in. -Det hade varit smidigt och bra om du hade varit något äldre, hade mer erfarenhet. Då hade du varit som gjuten för mitt vick!   

Skit samma, inget att tänka på nu. Nu är det ju semester!


Grillkväll i Olofström

Vi är i Olofström, vi grillade i gårkväll och låg över. Ingen rolig väg att köra mitt i natten på. Kristina och barnen är också här, så det är full rulle. På vägen hem ska vi köra inom och köpa fisk någonstans. Sen hoppas jag att regnet håller uppe för vi måste klippa gräset i dag. Det har vi inte gjort på två veckor, trots en härligt lugn semester!


Jag skänkte 50 kr

Jag skänkte 50 kronor till barncancerfonden. Jag köpte 50 meter av Malin Wollins kanalsimmning i Kalmar! I morgon är det dags, då ska hon simma 1800 meter till förmån för barncancerfonden. Heja heja!!

Hemma igen

Det bidde ingen grill i dag. Vår har helt kapsejsat och nu måste vi vänta ännu längre på att grilla. Vi var inte överens i dag, jag hittade två stycken jag hade kunnat köpa men Nicke gillade dom inte. Tyvärr! Skor till barnen hittade vi på Skopunkten och några t-shirtar till mig fick följa med hem. Inget parasoll hittade vi heller. Däremot hade vi picnic nere på Mellbystrand och Nicke och Edvin badade. Det var en bra dag!

En tur till Halmstad

Nu drar vi till Halmstad. Vi ska på en shoppingrunda och jag hoppas att vi får med allt vi behöver. Vi ska bla hit och hit och hit. Jag hoppas även att vi hinner med denna, då jag verkligen behöver ett pat t-shirtar! Vi tar även med våra badkläder och tror att vi kommer att hinna med några dopp i havet!   

Snart fredag igen..

Tiden går fort när man har roligt! Bloggen har jag inte riktigt orkat med den senaste veckan. Jag tänkte iaf lägga ut lite bilder så ni vet att vi lever.

I lördags var vi på loppis, det gick sådär. Vi blev av med lite prylar (skräp) och fick ihop ca 1100 kr. Edvin fick en ny kompis som han var hemma hos redan dagen efter.

I måndags åkte vi till Göteborg. Det var supermysigt, vi åkte Paddan, var på Liseberg, Universeum. Vi hann även med något fik och lite shopping samt spårvagn, såklart!

Vi provade ett nytt hotell denna gången, eftersom jag var ute sent och skulle boka. Vi blev glatt överraskade, hotellet var superb, lite knökigt eftersom ndet ligger MITT i smeten men det löste sig. Helt perfekt samtidigt som det var billigare än vad vi hade förväntat oss. Edvin var särskilt imponerad över det stora fönstret som täckte en hel vägg i vårt rum. Så fort vi var på rummet satt/låg han i fönstret och tittade på allt! På människor, byggnader och bilar.




Scandic Europa, Göteborg



Paddan



Ostindienfararen



Barnen på Liseberg



Kaffekopparna



Vi kollar på Kollorado, som Nicke och barnen åkte senare



Annie åker slänggungan



Jukebox



Fikapause i Falkenberg på väg hem.

RSS 2.0