Facebook-Feber

Vi har drabbats av Facebookfeber här hemma. Nu när Nicke varit sjukskriven har han suttit där (nästan) hela tiden. I dag när han messade mig på förmiddagen och sa att han tänkte komma in till stan så att vi kunde äta middag ihop. Nja, sa jag. Jag tänkte äta nudlar och sitta vid Facebook. Det är verkligen jättekul att kolla på allas bilder och spela spel. Det bästa tror jag Nicke tänker är att jag för tillfället har slutat vara inne på Fritidsresor varje kväll...


Kommentarer
Postat av: Milla

Ja tänk om man hade kunnat åka där det är super varmt och bara ligga o päsa i stranden och ta det lugnt !!! AHHH säger jag bara. Morsan sticker till Thailand i två veckor nu den 3:e. Men hon reser alldeles själv.

2010-01-27 @ 07:23:13
Postat av: Carro

Det verkar även vara Thailandsfeber i hela landet. Är det bara jag som är mer medveten eller är det fler som åker dit? Men ensam? Nja, det vet jag inte om jag hade velat. Jag längtar i väg..

2010-01-27 @ 23:28:15
URL: http://viparosendal.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åka helt själv skulle jag aldrig göra!

På tok för feg.. :/

Till Thailand vill jag inte. Alls. Är ju så galet långt borta. Jag som har tålamod som ett barn, skulle go nuts efter några timmar!! haha..

2010-01-30 @ 11:16:17
URL: http://smalaresofie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0