10 dagar kvar

I dag har vi varit på på extra kontroll hos barnmorskan. Blodtrycket var helt normalt och allt annat också. Hon gjorde ett snabbt ultraljud för att kontrollera att bebisen fortfarande ligger som h*n ska och det gjorde lillpyret.

Sen var jag och barnen i Värnamo för Annie skulle till ögonmottagningen. Hon har klagat länge om att hon ser dåligt och nu har vi varit hos både optikern och på ögonmott och i ena ögat behöver hon träna musklerna, annars har hon inga problem med synen. Att någon muskel är svag betyder i praktiken att när hon läser på nära håll "sneddar" det ögat ut lite åt höger. Det är mest ett "tyck synd om mig"-problem. Nu har hon fått order om att träna. Det gör man genom att föra ett finger eller dyl sakta in mot näsan och tvingar musklerna att följa med. Alltså att skela inåt, när det bryter och man plötsligt ser dubbelt vet man att ögat gled i väg åt fel håll. Då får man börja om.

Jag blev väldigt glad för att hon inte behöver ha glasögon, vilken lättnad!! Så på vägen hem, körde vi inom Stigs Konditori och köpte prinsessbakelser! Fy 17 för att få glasögon som barn..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0