06:01 Signe 4 månader

I dag 06.01 är Signe 4 månader. Lilla skruttan, det känns som att du har varit hos oss mycket längre.

I går rullade Signe från rygg till mage för första gången. Hon tyckte att det var roligt och gjorde det flera gånger, några gånger rullade hon runt igen så det blev ett helvarv. 

Som ni säkert vet har Signe börjat äta gröt för 2 veckor sedan, ca. I fedags fick hon även smaka ett päron. Jag kokade det i micron och mixade det till puré. Hon verkade gilla smaken men konstistensen var nog för rinnig.  

Signe kan greppa efter saker när hon ligger på golvet. Hon tar upp en leksak och stoppar den i munnen.

Det går fortare när Signe äter. Nu räcker det att hon äter ca 15 minuter, så är hon mätt. Hon kräker inte lika mycket nu heller.

Sömnen är som den har varit innan. Hon vaknar ett par gånger per natt och vill äta men det är nog sugbehovet som spökar. Signe vill fortfarande inte befatta sig med en napp!

Signe älskar att vara ute, i sittvagnen vill hon helst inte ligga ner utan sitta upp och kolla sig omkring. Sova i vagnen när den står still går bara bättre och bättre.   

Signe tycker om att sitta i gåstolen, att ha sina saker framför sig där man kan plocka upp, undersöka och tappa ner på golvet. Då tittar hon efter saken som ramlade. Fortfarande blir hon halvt hysterisk om man sätter på musiken på gåstolen.

Signe är väldigt social, när det är någon i närheten vill hon gärna titta på den personen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0