Det osar katt!

I dag var det äntligen premiär av teatern som Edvin är med i. De har övar i flera månader och nu de senaste veckorna har de övat flera gånger i veckan och senare varje dag. Edvin är väldigt duktig på att spela teater, han har bra minne för repliker, men tycker att det är tråkigt om han har för lite att säga. Han var så himla duktig och såklart hade vi en fin blombukett med till honom!

"Bolmenbygdens kulturförening satsar hårdare än någonsin och arrangerar teater- och musikföreställning utomhus på Perstorpsgården Bolmsö. Pjäsen Vita Frun av Carl-Johan Seth spelas av en skådespelarensemble med 25 lokala kändisar (8-70 år). Dessutom blir det nyskriven och lokalproducerad musik.
De fem föreställningarna inleds med vägskälsdans och miljön kring gårdsmuséet Perstorpsgården på Bolmsö blir själva scenen. Hela projektet har fått namnet ”Det osar katt”.

I föreställningen hamnar Bolmenbygden i centrum med tankeväckande perspektiv på ägande, jord, övernaturliga väsen och mycket musik."

Texten tagen härifrån!

Här får ni lite bilder:Fika i pausen. Kaffe och en liten påse med hembakat gott i. En kanelbulle och 3 småkakor.


"Jag tyckte väl jag såg dig innan, brossan" tänkte nog Signe när Edvin kom och hälsade på oss. De hade ju inte setts på en vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0