Inget vidare

Jotex måste ha världens längsta leveranstid!!! En vecka nu, trots att jag betalade det direkt. DÅLIGT!!!

Men i alla fall: Life goes on! I dag är det den siste och det betyder som vanligt kvällsjobb för mig. Denna gången var riktigt rolig, för vi gjorde ett riktigt bra resultat. Barnen var med mamma hos Kristina och passade hennes små. De åt risgrynsgröt och russin. Gott! Imorgon ska Annie prova Jujutsi (stavning???), hennes klasskompis har övertalat henne att följa med och prova, det skulle vara riktigt skönt om hon blev biten av det. Det handlar ju om självförsvar!! På skolan hittade jag en lapp om innebandy för småpojkar, på söndagr // ÄNTLIGEN // någon som fattar att man inte hinner så jäkla mycket på vardagarna. Helg-aktiviteter för barnen välkomnas det varmaste...


Innan jag säger God Natt vill jag bara berätta att om två veckor, befinner jag och de flesta som jag bryr mig om på ett mycket varmare ställe än det här... Så det så!! GOD NATT


Hur sne kan man bli på ett företag??

Märkte att i mitt inlägg nedan funkade det inte att länka till de gardiner som jag har beställt. Vill du se dom så klicka in på Jotex och sök ett par panelgardiner som heter "Körsbär" och ett par gröna med äpplen på.


*suck*

I måndagskväll beställde jag nya gardiner från Jotex, de här och de här. Jag betalade dom samtidigt, de har fortfarande inte kommit. Irriterande! I fredagskväll hade vi gäster hemma, utan fina gardiner som passar in. Riktigt irriterande!


Nu ska vi se..

om jag orkar berätta om en av de tre lyckligaste dagarna i mitt liv.

Lördagen den 22 Augusti blev jag Caroline Holmqvist

Jag är fortfarande hur trött som helst, men visst jag tycker att det känns annorlunda fast jag säger till alla som frågar att det känns som vanligt. Det är lögn, det känns inte alls som vanlig men jag kan ínte förklara, inte ens för min man. För andra vill jag inte ens försöka. Just nu känns allt lätt och härligt. Då menar jag privat, detta är inte jobb-carro som skriver... Hur som helst var det en helt underbar dag i lördags, solen sken från morgon till kväll. Det kom lite lite regn under fotograferingen, men det varade bara ett par minuter. Längtar otroligt mycket efter attf å se bilderna som Tom tog på oss i Hembygdsparken. Jag hoppas även att det är massor av amatörbilder på väg till oss via mail eller på skivor! Nä, jag orkar inte berätta men jag har iaf försökt. Jag bjussar på ett par bilder innan sängen hägrar!


Jag hjälper Ted att finna styrka i flaskan *hahaha*


Edvin & Mamma dansar tryckare



Behöver ni hyra serveringspersonal? Jag har två proffs med skönhet och stil!


Bestman Ted, tärna Kristina samt mina barn som var näbbar. Annie & Edvin


Här är ett smakprov

Här är ett smakprov, vi är helt slut idag men har suttit och gått igenom lite bilder vi fick av svärmor och min goa svägerska Carro. I går var helt perfekt, vi är otroligt nöjda med vår bröllopsdag.




Nu tar jag pause

Nu tar jag pause från bloggen några dagar. I morgonbitti får vi nycklarna till lokalen och kommer att vara där heeela dagen och fixa. Vi har ju provdukat så vi vet ju precis hur det kommer att se ut. 

Nästa gång jag skriver så är jag en fullt ärbar kvinna!! Hahaha.. 


Till våra gäster:
Varmt välkomna på lördag!!

Som ni ser här i

Som ni ser här i sidan står det att det är en dag kvar tills vi ska gifta oss. Det stämmer lite dåligt, vi gifter oss på lördag. Nu ska vi ut i skogen, Nicke o jag och plocka lingonris. Klockan 11 ska jag vara hos Lindha!

Oj, glömde denna

Jag glömde lägga ut denna bilden igår.


SMHI säger..



Blir rätt liten text men det står iaf. Lördag:20 grader varmt, molningt men uppehåll. Oh, yes det duger..

Nicke renoverar

Här kommer en bild som jag har lovat.  Det ni har fått se är ju när Nicke har sågat ner trappräcket och sedan målat allt vitt. Så detta är kontrasten..
Trappen är förresten klar sedan flera veckor. Det är bara en detalj som är kvar, den bästa ever...



När han ändå var på gång kunde han inte hålla sig utan körde på källaren oxå!

FÖRE...



EFTER...



Ser att denna bilden avslöjar så mycket att det är lika bra att jag ger er den sista bilden jag har på trappen. Tänk på att det långa räcket också är på plats numera, svart. Grymt snyggt!!



- Vi vet att på svart syns smutsen mer, men det är ingen ursäkt för att ha kvar ful-furu överallt. Vi är super-nöjda med vår nya trapp och älskar att städa båda två!!

Fullfart

Nu har vi repat oss här hemma efter helgens svensexa och möhippa. (Mer om detta när det kommer in lite bilder).
Vi har ju semester denna veckan och hade knåpat ihop en rätt så diger lista. I dag har vi städat huset, klippt gräset, trimmat, varit på Ikea, handlat i fyra olika mataffärer, klippt Edvin, tvättat 3 maskiner. Så i kväll ska vi slappa och dricka lite vin. I morgon börjar skolan. Spännande.

Halvfart idag

I dag går allt lite på halvfart här hemma. Jag har min mail på bevakning idag och berättar om gårdagen så fort några bra bilder dyker upp...

Ha det så länge!

Jag har hört att

Jag har hört att Ikea släpper sin nya katalog idag. Spännande..

Nu ska jag lägga mig

Nu ska jag lägga mig, på min sänghalva i stora tomma sängen. Utan tv. Sov gott, alla!

*irriterad*

Varför måste man ha antennsladd till tvn? Varför räcker det inte med boxern. Lite kaka på kaka tycker jag.

Ps, jag är ensam hemma, Annie har tv i sitt rum, vi har en extra boxer och ett tvillingkort.

VARFÖR MÅSTE MAN HA EN ANTENNSLADD!!!!!

God kvällsmat

På eftermiddagen sa jag till en av killarna att jag var sugen på en Mc feast, men jag var duktig och höll mig ifrån den stora gula. Tinade lite räkor och gjorde en sallad när jag kom hem istället. Duktiga jag..

Just nu

Just nu skulle jag vilja läsa vad Jannice och hennes familj har gjort sedan sist, men nej se det går inte för Jannice har lagt ett lösenord på sin blogg. *sur*. Fast antagligen har hon en god anlednin, jaghar förstått att vissa folk från deras förflutna vägrar lämna familjen i fred. Vissa är sååå jobbiga..

Jannice, hoppas ni har det bra och jag hoppas också att du låser upp din blogg snart *ler*!

Fick några nya

Fick några nya bilder på Harley. Se så stor han har blivit. Ni kommer väl i håg när han bara var en liten liten kludd?!



Tack Milla..

Färgar håret

I kväll färgar jag håret och i morgon ska jag till frissan. Jag kan ju omöjligt ha min naturella hårfärg på bröllopet, den är råttfärgad som man brukar kalla det. Not nice...

Annars är det mycket bröllop just nu, men vi är fortfarande inte särskilt stressande. Jag undrar hur det går för Rebecca med gardinerna...


Fiskben..

Här är en beskrivning på hur man gör en fiskbensfläta. Sjukt snyggt, ska genast visa Nicke så han kan lära sig...hihihi!



Beskrivning och bild är norpat härifrån!!

13

I dag är det 13 dagar kvar.

Härliga lördag

Oj, så mycket vi har fått gjort idag. Städat inne, städat ute, bakat cuppisar, fikat med en gammal svägerska, jobbat tvättat, hängt, vikt... Nu ska vi äta varma mackor. Jag och Nicke ska dricka ett glas Black. Det bästa återstår.. 

RixFm Festival

Nicke och barnen hämtade mig på jobbet igår, vi åkte direkt till Växjö. De har ju både Karl-Oscar dagarna och Rixfm festival. Jag har bara en sak att säga om det. 
                                                 
Herre G*d, jag har ALDRIG sett så många fjortisar samtidigt!!!!!!!



Vi stannade inte länge där, hittade en härlig pizzeria på en sidogata. Vi satt på uteserveringen, spelade skitgubbe medans vi väntade på vår mat. Det var jättehärligt, fast inte så väldigt barnanpassat.


Äntligen

Äntligen lite grillväder igen!! Fasen vilken (brist på)sommar det har varit. Man blir ju galen men idag har det varit sol och över 27 grader här. Jättehärligt! Vi grillade revben och åt potatissallad till kvällsmat. Jättegott! Nu ska jag gå en promenad med Malte, han åt också precis.

Kolla in detta!!


I morgon är det torsdag

det betyder som vanligt snart helg. Och det är ju alltid härligt! På fredag är det Rix Fm festival i Växjö, det är kul. Vi är samarbetspartner i år och jag har två anställda som ska dit och jobba. Är liite avis, jag hade oxå velat men vi är inte full styrka ännu. Siste semesterfiraren kommer på måndag. Jag Nicke och barnen ska dit efter jobbet på fredag ialla fall. Lyssna på musik och äta något gott. Jag rök på att jobba några timmar på lördag, men det gör inte så mycket jag ska ändå handla på lördag. En kusin till barnen kommer och sover över på lördag med. Då ska vi äta varma mackor och ha mys.

Har jag förresten berättat att Malte är tillbaka hos oss. Jo, det är bra med en hund när man inte får gå upp någonting!! Klänningen är ju helt färdig nu, därför är han här så jag omöjligt kan sitta framför datorn hela kvällarna!

Mina två största problem

Mina två största problem just nu är följande:

* Ett paket med små små "kristaller" (bordsdekoration) som jag köpte av en på Tradera har försvunnit i postehanteringen. Jag har sålt och köpt grejer på Tradera sedan 2005. Över 300 affärer och detta är 1a gången ett paket försvinner. Typiskt, måste det vara bröllopsgrejer i????


* Var ska jag sova natten till mitt bröllop?
Mammas soffa? Kristinas soffa? Lindhas soffa?

Fan , vad jobbigt jag har det nu!

Här är några bilder till..

Här är några bilder till på Nickes renovering.







Fortsättning följer..

Oj, glömde..

Kolla in detta!!

Söndag kväll - igen

Efter ännu en härlig helg är det då söndagkväll igen. Fasen vad fort det alltid ska gå. Nu sitter jag framför tvn och pillar med ett stort bröllopsprijekt. Bordsplaceringen är färdig, den gjorde Sofie och Nicke för ett tag sedan. Nu håller jag på att föra upp den snyggt och prydligt på ett plakat som våra gäster ska titta på för att hitta till sin plats. Fast igentligen var det inte det jag skulle göra i kväll. Jag skulle sy, men det var så vansinnigt tråkigt att jag var tvungen att avbryta det. jag har klippt tll 3 av 15 bitar. Det är ju ändå en bit på väg...

RSS 2.0