Sitter här..

på jobbet. Det är den siste och det innebär ALLTID kvällsarbete för en stackars butikschef!! Nä, det är inte synd om mig för det. Det ingår i mitt jobb, fast ibland är det surt.  Skit samma, är lite orolig för min käre sambo som tvunget skulle ut och fiska i kväll. Fast det är världens sämsta väder. Det har störtregnat och åskat större delen av dagen. Gillar inte alls att han ska sitta på sjön... 

Ps, bilden här nedan på älsklingen hade jag visst lovat att inte lägga ut (har inget minne av det..) så den måste jag radera. Tyvärr, gillar bilden och my sexy boyfriend.. 

En bild från i helgen

då jag och Nicke var på sjön.



Han ser inte jättebekväm ut men det var helt underbart!!

Glöm inte att testa dig

här










Berätta i en kommemtar hur det gick för dig.

Man tager..

vad man haver


Edvin insåg just...

Edvin insåg just att han kan läsa! Vi sitter i bilen, på väg till lillasyster. Edvin har en tidning i knät. Han sitter och "leker" med bokstäverna och utropar plötsligt: Men! Jag kan ju läsa!! H-e-r-r-e", bokstäverar han. Jättekul..

Michael Jackson - DÖD

Jag tror knappt att det är sant. Min kollega berättade denna stora nyhet nyss och Aftonbladet bekräftar det han sa.  Jag kan inte påstå att Jacko var någon stor Idol för mig. Förr gillade jag honom mycket men i vuxen ålder - nej tack!! Det räcker för mig att han satt i rättegång för det han gjorde. Men oavsett vem han var, pedofil eller inte oavsett vilken misshandel han utsatte sin egen kropp för - så var han en av tidernas största musiker. F*n, vilka låtar han gjorde.
Höll alltid måttet!!




Jag undrar vem eller vilka mina barn kommer att anse vara deras tids största Idol!!!





(Kolla han som åker i vagnen bakom... )


Åter igen - en perfekt kväll för ett dopp

Nicke och barnen var på jobbet innan jag slutade så vi passade på att äta McD innan vi åkte hem. Sparar massor med tid, så i kväll bytte vi om igen och åkte till Flyxen och tog ett dopp. Denna gången var vi i alla fyra. Kallt kallt kallt!! Efter barnen hade gått och lagt sig satt jag och Nicke ute och pratade. En jättehärlig kväll. Lillian mötte igelkottar... Väldigt spännande. Vi ääälskar numera igelkottar eftersom vi upptäckte att dom äter Kirchkål. Varsågoda, små kottar. Ni får äta hur mycket Kirchkål ni vill. Jag bjuder!!! Som vi alla vet, äter dom ju även ormar. Av det två anledningarna älskar jag igelkottar.


God natt

Det är perfekt för ett kvällsdopp

Så sa min dotter och efter en del tjat från barnen så gav jag med mig. Det var helt perfekt i Flyxen i kväll. Fast vi stannade bara en kvart.


Sista inlägget för idag -- TÄVLING!!

Hittade en tävling på en av mina favvosidor.  Det är min kursledare Anna som har en sommartävling. Alla älskar väl att tävla... Gå in och gör det du med !!



Nu är det sängen för mig, köpte en ny tidning innan idag... God Natt !!


Om exakt..



Om exakt 2 månader är vi gifta (och kanske lite fulla...)

Sen fika

Efter badet fikade vi hos Lindha. Jag hade med mig en smarrig tårta som blev uppskattad..



Hade blivit några luftbubblor när den väl kom på bordet. *Irriterande*  Fast söt var den ändå.



















En tur till Ringbadet



En tur till Ringbadet blev det på eftermiddagen.

Åh, vilken härlig dag det är idag

I dag kommer jag att vara hemma från jobbet. Vi är inte sjuka men mina barn behöver mig idag. Jag behöver ringa lite samtal. Kolla lite grejer. I eftermiddag ska vi göra något roligt. '

Om helgen då.. Vi har haft en superhärlig helg. I lördags regnade och åskade det hela dagen, framåt kvällen var vi inne i stan, köpte en dvd på Hemköp. "Playa del Sol". Köpte kebab på Bolmstad. Sen satt vi hela familjen i gillestugan och käkade och kollade film. Annie spenderade halva sin lördag hemma hos pojkvännen Tommy.


Tre aborrar blev resultatet av denna fisketur..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

I går, Söndag var vi på Ikea...  Lilla frun i detta hus hade fått nog!!



Nu får även cyklar och gräsklipparen plats i garaget !!

Gissa var vi är?


Jag ska också nämna..

Jag ska också nämna att i fredags hade jag tjejkväll här hemma. Barnen var hos sin pappa och sambon skickade jag ut på en fisketur. Jag hade varit riktigt seriös och skickat ut en fin inbjudan per post till mina vänner. I den hade jag skrivit menyn för kvällen. Trerätters såklart!! Det kändes väldigt skönt att träffas och bara prata tjejsnack. Jag känner mig helt säker på att det som sägs i denna grupp stannar i denna grupp.



Jag tog tyvärr inga egna bilder, så denna har jag lånat här !!

Till Sofie..



75 gram  lättmargarin
1 dl  socker
1 msk  vaniljsocker
3 msk  kakao
1 tsk  snabbkaffe
2,5 dl  havregryn
  pärlsocker

 

Tillagning

1. Rör margarin, socker och vaniljsocker tills det blir jämnt och vitt.

2. Blanda i kakaon och kaffepulvret.

3. Tillsätt havregrynen och blanda väl.

4. Forma till 20 små runda bollar och rulla dem i pärlsocker.

Näringsinnehåll per portion:
Kalorier 59
Protein 1 g
Fett 1.6 g
Kolhydrater 10 g
Fibrer 0.8 g

Receptet är skapat av Tasteline


Midsommarnatt

Barnen ligger i sina sängar, köttet ligger på grillen. Jag har spillt ut mitt vin. Grannen har fyllefest. Det är riktigt ljust ute, fast klockan är halv tio. Nu är det verkligen sommar.. Så himla skönt att slippa allt det där med att plocka sju sorters blommor och allt vad det är. Min drömprins sitter här bredvid..

Och här har vi bilden...


Här är lille Arvid

Här lille Arvid. Han är bara några dagar gammal. Han kunde inte vara kvar som planerat men allt har tydligen gått bra ändå. Vad jag har hört så mår både mamma Lina och Arvid bra. Pappa Roger är stolt som en tupp!

Midsommarafton i Småland

Så var det midsommar igen. Det var soligt när vi vaknade men sen kom regnet som ett brev på posten.. Barnen är, lite oväntat hos oss idag. Trevligt men under fel omständigheter. Vi hade inte planerat det, så det blev en tur till Maxi för att fylla på lite färskvaror. Sillmiddag med jordgubbar till efterrätt. Som ni förhoppningsvis ser på bilden är vi nu ute på sjön. Annie klagar hela tiden och är medtvingad. Edvin och Nicke fiskar och jag bara sitter här och tittar.

Jag har ju glömt..

Jag har ju glömt att berätta om de två nyaste bebisarna som tillkommit i bekantskapskretsen. Två små grabbar! Söta som socker.. Bild och info kommer senare.

Äntligen helg

Härligt med en lång hel-ledig helg. I kväll blir det tre rätters middag med goda vänner. Ett glas vin. Har varit på väg en en timme nu, utan att nå målet. Börjar känna panik! Tur att jag dukade igår kväll.. Vad ska ni hitta på i midsommar?

Dags att åka..

Här är en tjej som är stor nog att åka från mamma själv. Annie har åkt på kollo...

                     



Skön avslutning på skön dag

I dag har vi haft en superhärlig dag. En frukost där barnen äter i godan ro. Lek med kompisar, under tiden rensade jag och Nicke några land. Middag med god aptit (gäller alla fyra). En snabb visit hos ett par vänner i Lagan. 

Sedan...
 


(Den ser lite mörbultad ut för jag höll på att tappa den när jag skulle ner för trappan.)





Och nu...



samt en avstängd dator !! Ha det bra, alla.

Påminnelse Nr 2

Nu har man mindre än 1 vecka på sig att anmäla sin ankomst...

Familjedag i bilder





Heldag i Växjö

Snart bär det av till Växjö. Vi ska ha en familjedag idag. Godisaffär, bowling, Mc Donalds och bio.

Måste göra mig i ordning nu. Ha en bra dag, alla!!

För de unga funkar det ju..

Vi var och hälsade på min kusin på sitt arbete innan idag. Min kusin Petra jobbar som konditor på ett café i Älmhult.
Petra gick på sitt arbetspass klockan 22.00 i går kväll och när vi var där var klockan 10.00. Hon upskattade att dom hade gjort ca 70 st tårtor.  Phu, vilket arbetspass!!!

..

Jag är ledsen för att min favoritbloggerska verkar ha förlorat all lust att blogga. Jag länkar inte dit, för där finns inget nytt alls.

I dag börjar sommarlovet

Nu är det snart dags att bege sig till kyrkan. Det är samma kyrka där jag snart ska stå brud. *längtar* Det ska bli så himla mysigt att gå dit idag, annars brukar jag bara vara där på kvällarna, för att bekanta mig med miljön och öva lite i smyg.

Nåväl, vi sitter här och är helt klara. Jag ska bara hälla upp juice i en flaska. Annars är fikat klart, vi köpte en lite kladdkaka på Maxi. Mmm gott gott.. Jag har lockat håret på Annie och hon ser väldigt stor ut. Fast hon är ju bara 10 år. 



 

I morgon är det

I morgon är det skolavslutning. Vi hoppas givetvis på strålande solsken. Fast egentligen duger det med uppehäll. Eller duggregn om det verkligen måååste komma vätska från himmlen. Efter vi lämnat Edvin på dagis. (Han är ju på dagis bara varannan vecka så därför får han vara där imorgon också. Hans pappa tycker inte att dagis är viktigt) Men ialla fall, Annie och jag ska åka in till stan, hänga på låset hos Maxi, handla jättesnabbt. Köpa en blomma till hennes hår. Hem o käka frulle, byta om och locka Annies hår. Sedan är klockan säkert 10.30 ochdå är det dags att bege sig. Fikat har jag inte ens planerat... konstigt, eller hur. Det har varit för mycket denna vecka. Får köpa något färdigt på Maxi.

skriva om vad vi gjorde igår. Efter jobbet, hämta barnen, fixa picnickorg, gå på en Vernissage ( en riktig med bubbel och allt) sedan var det sommarfest ( i ös regn) i Sundet. Vi kom försent (pga vernissagen) så vi kunde inte vara med på brännbollen. Attans attans...


Ps, jag har klarat målet jag satte upp i måndags. Inget fika (ink glass) mellan Måndagmorgon och Torsdagmorgon.

God natt

Mitt modershjärta värker

Mitt modershjärta värker av stolthet. Jag kan inte komma på när det regnade så här mycket som det har gjort här idag. Det har bara vräkt ner hela dagen. Som ni kanske kommer ihåg har Edvin fotbollsträning på onsdagar. Så här såg det ut på träningen idag:









Jag kan inte riktigt förklara just hur mycket det har regnat och hur blött det faktiskt är ute nu. Det går heller inte riktigt se på bilderna hur blött det var. Men till saken..

Edvin klagade inte en gång under den här timmen. Inte en enda gång sa han att han inte ville spela idag. Själv hade jag tänkt att jag skulle sitta i bilen men när han var så duktig så var jag tvungen att stå ute i regnet oxå. Annie och jag hade ett varsitt paraply, så det var ingen fara med oss.  

Jag är så stolt över min lille kämpe. Jag hoppas att han kommer att ha samma arbetsmoral när han blir vuxen som den lagmoral han visade upp idag.

Efterlysning

Jag behöver er hjälp.

Jag efterlyser barnmatsburkar. Jag är i ett trängande behov av dessa små och stora burkar.

  Har du över så skänk dom till mig. Jag behöver många, så många som möjligt.


                                                                                   

Nu börjar det bli jobbigt

I går morse satte jag upp ett mål för mig själv. Ingen fika innan torsdag. Kakor, bullar, glass, godis. Allt gott och sött går bort. Måndag morgon till Torsdag morgon. På torsdag är det skolavslutning och då är det klart man ska fika. Nu känns det jobbigt, jag vill ha en glass. Jag vill bli smal utan ansträngning !!  *tuggar tuggummi frenetiskt*

Här är vad vi gjorde i går..

Vi fick ett ryck på eftermiddagen och åkte in till stan. Vi handlade en del på Skinnarnas Handelsträdgård och så har blev resultatet:






Äntligen Midsommarafton

Eller...

 

I går blev Nicke väldigt sugen på sill och potatis. Han fick tjata rejält innan jag gav med mig. Det var hur gott som helst !! Kolla även in mina fina Gerbera skålar från Casual Living. Jag köpte 4 stycken av dom här små sötingarna.

Här ska du få lite kul...

Följ länken och jag garanterar att du kommer att få några minuter av rolig sysselsättning!!

Har ni Rösträtt så..

Har ni rösträtt så glöm inte att rösta idag!!

Tycker ni att ni inte "orkar" så ta ditt pick & pack och flytta till ett land utan demokrati.

Vilken härlig dag

Vilken härlig dag vi har haft idag, Nicke och jag.

På morgonen lämnade vi Sofie på bussen i stan sedan åkte vi till Maxi och handlade.
Hela förmiddagen låg vi i soffan och slappade, åt spaggetti och köttfärssås till middag. Sedan åkte vi ut och fiskade.
Eller rättare sagt, Nicke fiskade    och jag satt i min strandstol med en filt och läste en bok. Bra fördelning som vi båda var väldigt nöjda med. Vi var ute hela eftermiddagen och när vi kom hem startade vi grillen och ugnen. Jag gjorde en dilllåda med färsk potatis och Nicke grillade pepparbiffar. Till det hade vi Cole Slav (som  jag gjorde innan idag) och kokta morötter (utan smör).  

Det var så gott att jag önskar att jag var hungrig och fick äta exakt samma måltid igen. Till maten drack vi " Black Tower".


Vi har naturligtvis firat Nationaldagen med en riktigt god fika också.


Maräng, hallonglass, grädde, färska jordgubbar


Barnen är hos sin pappa och där hade de inte haft någon god fika (vilket väl måste vara en mänsklig rättighet på självaste Nationaldagen) Så denna tårta ska jag göra nästa helg också!!

Nu blir det mys i soffan med min kära sambo. Hoppas er dag också har varit super..

Studentfest

I går tog kusin Jenny studenten. Därför var vi i Osby på fest. Jag, Nicke och Sofie åkte ner efter jobbet. Exotisk planka... gott, funkar alltid! Tycker att det är härligt att träffa vår släkt.  Tyvärr fick jag ingen bra bild på studentskan. Min nya mobil är trasig igen. Jag hade naturligtvis inte tänkt på att ta med kameran.



Det var ju precis ingen värme igår, så efter mat och tårta (prinsess) var vi några som hamnade nere i källaren. Vi satt och pratade, spelade Alfapet, drack lite vin. På övervåningen samlades ett helt gäng med studenter och övriga kompisar som förfestade.  Det var stundtals ett j***a liv. Hoppas att dom mår någorlunda idag. =)

Lille Harley var jätteduktig, det blev rätt sent om man ser det ur hans perspektiv. Han åt, sov en stund, charmade oss alla. Lille gosegrisen...

Arwen och Maxi var där när vi kom, men åkte hem efter en stund. Dom hade barnvakt (mormor) med sig, eftersom deras päron hade varit i väg.

Tack för igår alla!!


Mors dag

Jag tänkte visa vad jag köpte till min mamma på Mors dag. Den var lite försenad, så hon fick den först i går (onsdag).

Hon fick ett jeansfärgat, kardemummadoftande grytunderlägg/bröd- och äggvärmare. Ser ut så här:   
    

Tänk dig att köra den en stund i micro och sen doftar det så ljuvligt när du öppnar microdörren. Tänk dig att ha den varm och doftande under frukostbrödet en lördagmorgon. Något som också är bra med företaget där jag köpte den är att de skickar den dit du vill. Du kan även lägga till 25 kr så slår dom in det som present. Det gillar jag , fast jag upptäckte det först efter jag hade handlat klart. Särskilt dyr var den inte heller, inte ens med frakt. 

Mitt nästa köp till mig själv blir en kardemummadoftande värmekudde. 
Jag köpte den här.

  

Student

I dag har jag slagit in en studentpresent. Jag är så himla nöjd över min egen påhittighet. Det är den perfekta presenten till den här personen. Tyvärr kommer vi inte att närvara när den öppnas men jag är säker på att den kommer att passa perfekt!

Kom igen nu..

Håll oss inte på sträckbänken.

Anmäl er...

Så där, ja.

I dag har jag druckit en hel liter    Jag har inte kännt något sötsug idag.  Härligt!

RSS 2.0