Det är mycket nu!

På lördag är det cykelfesten igen. Ohhh..det ska bli så kul. Mamma kommer hit och passar Signe och Annie. 14.45 öppnar man första kuvertet, där det står var man ska bege sig för att äta förrätt. I år ska vi bjuda på efterrätt kl 18.45 och vi vet att det kommer 4 pers som är utan allergier. Det ska verkligen bli jättekul men hela veckan har varit fullsketen, som man säger. Jag ligger efter här hemma och vi har inte hunnit prommenera en enda gång.
Om en stund ska vi åka på utflykt med föräldrargruppen, det är sista gången och vi ska åka till Traryds djurpark med de små. Själv undrar jag hur mycket behållning Signe har av djurparken men visst, hon har ju upptäckt katten här hemma och tittar storögt på henne när hon går förbi.

Efter utflykten får vi skynda oss hem så vi kan sätta fart med städning! Niclas är hemma med magont, jag är inte ett enda dugg orolig att det ska påverka helgen alls, det är mest irriterande att han är hemma eftersom man inte får någon hjälp av honom! När han är borta vill man ha hem honom och när han är hemma vill man ha bort honom! Hahaha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0