Dag 6 - V 1


Annie första gången hon är uppe på benen efter operationen. Fredag.

Det går bra för Annie. Hon tränar med sin sjukgymnast varje dag och Gunnar är här varje dag och kollar till allt. All personal är jättebra (nästan) och vi har ett eget rum. Tis - onsd låg här en pojke ca 4 år, som hade brutit armen.
I går fick Niclas och Signe åka hem för Signe blev så förkyld, vi vågade inte ha henne kvar här. Det finns ganska många allvarligt sjuka barn här. På kvällen efter de hade åkt hem var det som att Annie bestämde sig för att kämpa - kämpa för att vi kanske ska få komma hem på måndag istället för tisdag. Saknaden efter Signe och Niclas är enorm, och det är jättejobbigt att vår lilla solstråle inte är här längre.

Så Annie kämpar, i gårkväll duschade hon och lärde sig gå på toaletten själv. Hon var uppe flera gånger och gick i gåstolen och övade. 
I dag har Annie gått på kryckorna flera gånger och hon är jätteduktig. Hon traskar här fram och tillbaka i korridoren. När hon använder kryckorna går en av personalen bakom henne och sen kommer jag med rullstolen. När hon går med gåstolen, gör hon det ensam och rör sig över hela avdelningen, det finns stolar utplacerade lite överallt så att hon kan sätta sig och vila om hon vill. 

I dag har mormor och Stig varit här och hälsat på. Skönt det, då försvann denna dagen fortare. Mamma hade gjort fläskfilegryta och potatisgratäng. Ett gott avbrott från Viktväktarnassoppor, frusen spagetti bolognese från påse. Dessutom fick jag en bytta med mat tills i morgon. 
Vi gick ner till stan, en runda in på KappAhl och en runda in i Domkyrkan. OMG! Vilken kyrka! Efter vi kommit in fikade vi ostkaka som mamma också hade med sig.
Nu i kväll har vi gått en runda och utforskat sjukhuset llite, sedan har vi ätit rester och kollat på film.


Kommentarer
Postat av: morfar

Hej på er, det var skönt att allt är bra med dej Annie att du kämpar på med lite olika redskap är ju jättebra. Det visar ju att du har en kämpaglöd.

Vi tänker på dej Annie varje dag

Sköt om dej

2011-10-02 @ 09:19:04
Postat av: Petra

Hejsan har glömt och skriva innan. Men hoppas att allt har gått bra och att annie inte har för ont. =)

2011-10-03 @ 10:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0