H&M

Var inne och läste lite på Hannahs blogg och såg att hon hade hittat en superfin kjol på H&M. Jag ringde genast till min syrra och bad henne åkt dit och köpa en till mig också. Har jag lite tur så gör hon sig det extra besväret att skicka den till mig så jag kan ha den i helgen...


 

 


Söndagkväll

Nu är det strax dags för ny säsong av Playa del Sol. En serie hela familjen följer..



Helgen


Skörden som låg under trädet efter en veckas semester. Ytterligare en 10 liters spann fylldes också.
Någon som vill ha päron??



Efterlysning!!
Någon som vet vad detta träd är för något?






Lördagkvällen spenderade vi hos svärpäronen, efter de ringt och berättat att Alvin var hos dem. Nicke passade på att leka lite med traktorn, när tillfälle gavs!






Söndagen har jag spenderat i sängen med feber..


Om jag orkar

Om jag lyckas uppbringa en gnutta energi i helgen så ska jag putsa fönster och förse vissa fönster med nya friska gummilister. Hmm ja. Vi får se...

Hittade en bild i

Hittade en bild i Annies kamera som jag bara är tvungen att lägga ut.

Det var servitrisen som tog bilden. Blev riktigt bra, tycker jag. Förresten så fick jag muta Edvin för att han skulle stå så där rakt och snällt!


Gör som jag..

köp lite godis 
   som också gör nytta!

Barabamba...

Jag har fått inbjudan till en återträff. Klassen från 9an. Avgångsår 1994! Shit, hur länge sen är inte det då?! I dag fick man hem ett brev med klasslistan, allas namn och telenr. Bara det med namnen, det var ju ett par som man var tvungen att tänka till lite. Ett namn fattades dock på listan. Jag hoppas att det bara betyder att de inte har hittat henne och inte det andra alternativet. Rätt dyrt att gå på denna fest, 400 kr och såklart verkar inte maten särskilt god. Men det betyder inte att jag inte ska gå. Kan vi bara samla gamla gänget så är jag klart med! Skulle vara himla kul!!


Spotify

Kan någon vara så snäll och bjuda in mig till Spotify?

Så var vi äntligen hemma igen

Den största tröttheten har lagt sig, vi har packat upp och tvättat nästan allt. Annie blev dålig efter en halv vecka på Cypern, sedan var det kört. Feber, snuva och hosta. Hon har fortfande lite feber så hon får vara hemma i morgon oxå, jag hoppas att det räcker iaf!

Vi har haft en underbar vecka, superhärligt väder förutom ca 20 minuters regn totalt, lite åska men inget som störde. Jag bjuder på lite bilder, istället för att skriva massor om resan.


 

 

 


Nu drar vi

Nu drar vi till varmare breddgrader..



Hej hej !!


Svensk film när den är som..

Sedan vi var i Ullared för ett tag sedan har vi kollat på Irene Huss! Vi kollar bara på svenska filmer och serier eftersom min man har svårt att läsa, särskilt när det går på tid, som textremsor. Irene Huss rekomenderar vi, det finns 6 filmer. Kanonbra fast jäv**gt  otäckt!






I kväll blir det mer svenskt, fast vilken tänker jag inte avslöja än...

Söndag

Då var det äntligen DEN söndagen som hela familjen har väntat på. Söndagen innan vi åker till Fig tree bay.

Här hemma är det full rulle. Edvin och Nickes grejer är klara, väskorna är märkta och källsorteringen ligger på återvinningsstationen. Tvätten är klar. Nu är det bara jag och Annie som ska packa färdigt, sedan ska hon göra läxorna som hon har fått av fröken.

 

Hörs sen!!


Semester

Vilken härlig känsla!! Jag har semester, i morgon ska jag INTE ställa klockan. Bara sova, äta god frukost med min man. Packa färdigt och göra inget mer. Alls.

På måndag sticker vi till Cypern, jag längtar!!


Hoppas ni har en supertrevlig lördag kväll, det har vi!

Kolla denna, så vacker den är!

Den här härliga blomman var den syn som mötte mig när jag kom hem från Jönköping i onsdagskväll. Den är väl vacker?


 

Synd bara att färgen inte riktigt gör sig. Någon som känner igen den?

Möte i Jkp

I dag är vi i Jönköping på möte med jobbet. Både i dag och i morgon. Så nu för en stund sen träffade jag min syster och så gick vi en promenad. Det var kort men jätteskönt, särskilt eftersom jag missade jympan hemma i Vittaryd i kväll. Nu ska jag duscha och sedan sängen.





Tv framför sängen = <3


Annas tårtdekoration

HÄR är sidan ni ska besöka om ni gillar att baka. Anna har just lagt ut höstens kursprogram. Jag har anmält mig till fyra stycken.


Nallar


Kudde

samt adventspyssel och tomten.

Båda bilderna har jag stulit helt på eget bevåg, jag hopppas att Anna inte kommer att hänga mig nu!!

Kristina, Milla, Linda, Malin m fl !! Jag vill gärna ha lite sällskap!


Nyss hemkomna och bara en vecka kvar..

Vi kom hem från Hällevik i går kväll. Det har varit jättehärligt, fast med ett skitväder. Det har regnat så vi har inte kunnat sitta ute och äta en enda gång. Vilket är 1a gången. Däremot så tycker jag att barnantalet är ganska lågt i vår släkt. Totalt 5 avkommor finns och det måste öka tycker jag, vi är ändå 12 kusiner. Tråkigt var det i helgen eftersom bara 3 barn var närvarande..

En (1) ynka lite vecka kvar tills vi åker till Cypern är det i alla fall... ska bli otroligt härligt!!

Hemma från

Hemma från Ullared. Maken hämtade mig på jobbet i förmiddags och så åkte vi till Ullared. Barnen behövde nya vinterkläder, maken behövde stövlar. Ja, ni vet listan blir lång när man väl sätter i gång. Nu ligger han i soffan och spelar tv-spel, vi ska strax ge barnen kvällsmat och sedan ska vi packa för helgens bravader. Vi ska till Hällevik i morgon, på släktträffen som vi har där varje år. Ska bli superkul, fast ingen av mina systrar ska dit =(..


Jäkla tvättmaskin

Vår tvättmaskin har gått vidare, in i tvättmaskinshimlen... Jag är inte glad, tycker inte riktigt att vi har råd med en ny just ny. Det får bli en snabb rekning av omgivande affärer, vi kan ju inte sluta tvätta, berget skulle växa till oanade höjder!





Ps, Pilatesen är på tisdagar 19.00 - 20.00 i gympasalen här, mitt emot vårt hus. Det är ju bra om man är i god tid. Kan jag så kan du (L & K!!) Vill ni hänga med så hör av er.

En sista innan jag bänkar mig ensam i soffan




Vad säger ni om jag lägger ut detta kollaget??? Avundsjuka eller...??

 

 


Önskan / begäran...you name it!

Jag behöver i alla fall dina

 

Släng inte en enda. Över sommaren har jag samlat ihop en hel Ica kasse, mitt mål är detta...





Värmeljuskoppar


Se hit!!

Jag kan inte annat än jubla. Jotex har äntligen levererat!! Vad tycker ni??

 



Pilates

I går kväll var jag och Ingrid på Pilates, hemma i skolgympasalen i Vittaryd. Jag går aldrig på gympa för jag klarar inte av detta med att göra en j**la massa grejer samtidigt - inte med kroppen iaf! Men nu tänkte jag att detta måste jag prova, det ligger ju så nära. Det var min vän Knyttet Lillan som höll i det. Bara det var ju extra trevligt! I dag känns det segt i kroppen men det var riktigt skönt i går. Inga hopp o skutt. Det rekomenderas - vi kommer nästa vecka också!! 

Jag





Hahaha..eller rättare sagt, detta:





..är jag !!

Kattix & Lindha, detta skulle ni följa med på. Tisdagar 19:00


RSS 2.0