Någon som vet??

Är det någon som vet om man kan frysa ansjovis?

Jag har gjort Janssons nu, till det ska vi ha ägg och prinskorv. Riktig Jul Påskmat. Gott!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej,

jag hade lätt kunnat tänka mig att frysa en hel frestelse, men inte anjovis som den är. Vet inte varför, men bara känns som om det är skillnad.

Anjovisen klarar sig ett par veckor i tätslutande burk i kylen, så du kan också ha kvar den där. Då blir det frestelse snart igen, för du MÅSTE ju göra åt den! ;)

Kram, s.

2009-04-06 @ 19:04:36
Postat av: Kristina

Mmmumma

2009-04-06 @ 19:39:11
Postat av: Lindha

tja.. jag äter ju inte det men mamma brukar göra grym jansson säger hon och hon fryser det..

2009-04-06 @ 20:51:23
URL: http://topnail.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0