Alpha Dog

Nu på Tv4. Så här står det om den på tvguiden

Amerikanska kriminaldrama från 2006. Året är 1999, och ett personligt krig mellan den våldsamme Jake Mazursky och knarklangaren Johnny Truelove, över de 1200 dollar som Jake är skyldig Johnny, bryter ut. Jake bryter sig in i och vandaliserar Johnnys hus, och Jake kidnappar Johnnys 15-årige bror Zack. Under de efterföljande dagarna lever Zack loppan hemma hos Johnnys vän Frankie, men när Johnny får reda på att han riskerar livstids fängelse för kidnappningen gör han vad som helst för att undvika det.

Här är recentionen från samma sida:

Betyg: 4/5
Obehaglig film om alienation, ungdomar som väljer våld och droger av ren och skär uttråkning, föräldrar som inte bryr sig tillräckligt mycket om sina barn. En obetydlig fejd om knarkpengar trappas upp till kidnappning och mord. Bruce Willis och Justin Timberlake i rollerna. Regi av Nick Cassavetes. (2006)

Vad det däremot inte står om denna filmen är att den är verklighetsbaserad. Nu ska jag stänga av datorn, poppa en skål popkorn och kolla på den!

Hörs i morgon!

Kommentarer
Postat av: Milla

Såg den när den kom. Var inte så imponerad av den. Var väldigt rörig tyckte jag. Men hemskt ändå om man tänker på att det har hänt.

2009-12-07 @ 09:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0