Kalasdag!

Idag har det varit fullt ös. Lillian vaknade som vanligt klockan 06.00, fattar inte varför hon har börjat göra det. Hon har både mat och vatten på morgonen, hon har alltid tillgång till lådan men likväl ska hon väcka oss varje morgon.

Men iallafall, idag var vi uppe med tuppen käkade frukost kopplade släpet på bilen och åkte in till stan. Vi skulle se om vi hittade någon soffa på gammalt och nött. Det var rejält med folk där idag, de har ju haft stängt ett tag nu. Vi hittade iaf en 2 sits skinnsoffa, vi hittade även en fin kista 2 taklampor 1 stor tvättkorg 1 blå liten kryddburk (som jag samlar på  och inte hade innan) och 4 st hyllor m konsoller. Alltihop för 470 kr. Det gjorde vår dag, så vi har fejat i gillestugan halva dagen.


På kvällen var vi hos min svåger som fyllde 34 häromdagen.  Grattis igen. Det kommer snart en bebis i vår familj så det var kul och se mamman, hur hon växer. Fast hon var trött på det, 1 månad kvar.

      Det är inte klart, även detta rum ska få en make-over med tiden men det får se  ut så här så länge. Gillestugan är rummet spm vi absolut inte kan komma överens om. Vi har olika tankar och idéer om syftet med detta rum.


Även i gästrummet kom det in lite grejer också, ser ut så här nu.

 En hel del gamla och nya fotografier satte jag upp härinne. Det känns roligt att ha där, det är ju släkt och vänner som ska sova över där.                           


Älsklingen leker med sin julklapp!!!


I kväll har vi spelat och druckit öl där nere, jättekul. Han hälsar och tackar henne han fick det av!

Hoppas att ni har en trevlig lördagskväll... God Natt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0