Ullared

I dag har vi då varit i Ullared. Barnen hade ca 1000 kr var att handla för. Det är pengar som dom har fått i julklapp och även födelsedag för Edvin. Annie köpte nya ridbyxor och en fleectröja att ha i stallet, en lavalampa med glitter i, lite smycken mm. Edvin köpte bara Lego. Båda är supernöjda. Edvin tyckte klart att det var drygt att vänta medans andra skulle prova kläder osv.. och så gillade han inte att vi skulle vara där så länge. Det är ju inte direkt som att gå på Maxi!

Däremot gjorde vi en dundertabbe.. Efter vi hade ätit middag skulle vi gå in en snabb runda för att barnen skulle köpa varsin film av pengar de fått av mormor. Vi hade just varit inne på Sko-Boo och köpt ett par skor till mig och ett par till Nicke. Vi satte in påsen med skorna i en av förvaringsboxarna som är utanför. 

När vi kom hem så tömde nicke sina byxor och hittade nycklen till förvaringsboxen...  

Kommentarer
Postat av: Milla

Taskigt läge. Kanske någon ni känner som snart ska dit och handla som kan "lösa" ut era skor till er. Dem står ju säkert där iaf. :O)

2010-04-07 @ 20:28:44
Postat av: Carro H

Jag ringde deras kundtjänst direkt när vi kom på det. De tömmer skåpen varje kväll. De har lagt undan kassen i vårt namn.

2010-04-07 @ 20:37:15
Postat av: Daniel

Händer även den bäste!

Bra att de e förvarande tryggt!

2010-04-09 @ 00:09:33
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Kristina

Ha ha det var faktiskt lite roligt =)

2010-04-11 @ 10:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0