10 minuter går (inte) snabbt

Ja, jag vet inte. Jag har varit vaken sen klockan 05. Skulle bara släppa ut katten (som satt på skötbordet och lekte med bebisens mobil), och märkte att det molade väldigt i ryggen. Gick på toa och tillbaka till sängen. Tyckte att jag kände av en värk men det var rätt svagt så jag lika gärna kunde inbillat mig. Kunde inte somna om och efter en stund kom någon värk till. Var 10 de minut ungefär kunde jag klocka de till. Jag gick upp och satte igång kaffe, tände lite ljus och städade lite.

I dag är det 9 dagar kvar till planerat BF och båda mina andra barn har kommit 9 dagar innan, så med dessa värkar känner jag hopp för denna dagen! Jag vågar inte ens ta de där 2 Alvedonen för tänk om det avstannar? Eller tänk om det inte stannar av och bebisen verkligen kommer idag? Hur skumt vore inte det, att alla tre föds 9 dagar innan. 

Hittade en sida som hjälper till när det väl gäller..   

Kommentarer
Postat av: Jannice

Vad spännande!!

Ta en varm dusch, och se om det händer något. Då slappnar du även av, så att värkarbetet kommer igång ordentligt!!!

kram

2010-11-19 @ 09:01:51
URL: http://jannicejarpe.wordpress.com
Postat av: Milla

Kom ihåg att har du otur kan du gå över 2 veckor, men det ska väl inte behöva bli så heller?? Se till att trycka ut den snart så att vi får en liten bebis till i släkten. :O)

2010-11-19 @ 10:02:49
Postat av: Lindha

Jag hoppas på bäbis idag!!!! då är jag ju bara en dag fel!!! hihi... vill du städa mer så finns det säkert lite här att städa... :D

2010-11-19 @ 11:17:14
URL: http://redandlindha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0