Slemmigt värre!

I går eftermiddag började jag få sammandragningar, inte särskilt regelbundet och bara vissa var smärtfulla.

Senare på kvällen gick slemproppen också, säkert inte hela för det har kommit mer typ hela tiden sen dess. Det är riktigt äckligt men det är ju samtidigt bra för då vet vi att livmodertappen mjuknar och börjar öppna sig på riktigt. Jag har ju varit öppen 1 cm i några veckor och ytterligare 1 cm sen häromdagen när läkaren gjorde hinnsvepningen.  

I natt har jag vaknat av sammandragningar, även då vissa som var smärtsamma. Det känns i magen och ryggen nu och jag ska strax hoppa i ett riktigt varmt bad för att få i gång det på riktigt.

När vi vaknade i morse var vi tvugna att åka in till stan för att köpa en pulka till Annie, eftersom hon inte kan cykla och sälja tidningar nu.
På hemvägen fick vi PUNKA på hö bakhjul. Hur märkligt är inte det, under de åren vi har varit tillsammans så har vi aldrig fått punka och så händer detta i dag!!? Just nu är Nicke inne i stan och byter det tillfälliga däcket till ett riktigt, vi kan ju inte köra omkring med ett reservhjul.  

Annie ska sova hos Ingrid och Ivan i natt, hon ska ju jobba i morgon också.

Kommentarer
Postat av: Tindrande Mamman

ler Ni är bergis på förlossningen nu! Gud så spännande! Känns liksom som man är glad och förväntansfull inför ert kommande underverk!!



Många kramar!!

2010-11-27 @ 18:30:23
URL: http://tindrandemamman.blogg.se/
Postat av: milla

Ja gissade att hon skulle komma på en söndag va? Kommer inte ihåg om det var denna helgen eller förra??

Lycka till iaf.. :O) Håller tummarna för en smärtfri förlossning .... :O)

2010-11-27 @ 21:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0