Sega chokladmuffins

225 grader 10 min ca 18 st

18 st Aluminiumformar
100 g smält smör
3 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl mjöl
4 msk kakao
2 tsk vanilinsocker
1 krm salt
18 st chokladrutor (Marabou - stora kakan)



Smält smöret. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna väl, blanda ner i smeten. Tillsätt smöret. Rör försiktigt till en jämn smet.
Fyll smeten till hälften i aluformarna.
Grädda mitt i ugnen.
När de är färdiga tar du ut plåten och lägger på 1 ruta choklad på varje muffins. Vänta ca 5 min, till chokladen har smält. Smeta ut varje ruta med baksidan av en tesked. Ställ svalt/kallt för att stelna.

Försvinnande goda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0