I dag var vi tillbaka i Lund

I dag var vi tillbaka i Lund för första gången sedan operationen. Mamma bytte sin lediga dag så att hon kunde följa med. Det var skönt!

Det som stod först på agendan var röntgen (oj, vilken modern apparat de har!), sedan möte med Annies ortoped Gunnar och hans "lärling" Henrik samt möte med sjukgymnasten. Jag vet inte vad doktor Henrik hade sagt om han hade hört mig säga att han var Gunnars lärling men det är så det verkar vara. Henrik var även med vid Annies första benförlängning.
Nu har vi förlängt Annies lårben med knappt 3 cm. 3-4 cm återstår! Gunnar och Henrik tyckte att det såg fint ut och det var en fin massa som var mellan skelettet.

Sjukgymnasten tyckte att Annie var okej tränad men inte mer. Jag menar alltså hennes ben. Hon fick några nya övningar som hon ska göra henna, hon fick även tillåtelse att träna i bassängen på sjukhuset och det är ju jättebra. Bada är alltid kul och i vatten är ju känslan för kroppen inte samma som på land. Ett stort steg framåt alltså!
Annie förstår nu att om hon inte tränar mer och effektivare så måste vi skruva benet långsammare och då får hon ha ställningen längre tid.

På BUS (Barn och Ungdomssjukhuset) firade de 10 år i dag, så när vi gick igenom där för att gå till P-huset fick vi i oss varsin bit tårta och fick höra lite livemusik.

Signe har varit jätteduktig i dag. När man ska i väg så här är man alltid lite orolig att hon ska vara på ett "dåligt" humör och bara gnälla hela dagen, men det gick över förväntan.    

Om två veckor ska vi tillbaka för att justera ställningen lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0